Alumiiniset saumat

HDS

Conecto HDS on suuriin teollisuuskohteisiin, esimerkiksi parkkihalleihin suunniteltu liikuntasaumajärjestelmä. Elementin suuren liikkuvuuden ansiosta HDS liikuntasaumaa voidaan käyttää kompensoimaan seismisiä jännitteitä. Elementti on siivetön, minkä ansiosta liikuntasauma on hyvin ohut. Liikuntasauman sisällä olevat levikkeet saavat aikaan yhtenäisen ja portaattoman pinnan. Conecto HDS Liikuntasauma on helppo pitää puhtaana ja se on käytännössä äänetön ja kitkaton kun se on kosketuksessa yliajettavan ajoneuvon renkaisiin. Asennustapa aikaansaa yhtenäisen pinnan betonilaattojen väliin.

ELASTO

Conecto Elasto on valmistettu kahdesta alumiinikomponentista, jotka on yhdistetty joustavalla kumiosalla. Kumiosan valmistuksessa käytetty muokattu PVC kestää hyvin UV-säteilyä sekä erilaisia kemikaaleja. Matala asennuskorkeus on tämän liikuntasaumaratkaisun ehdoton etu, sillä se voidaan asentaa ilman uritusta. Elastoa voidaan käyttää mm. 3mm korkeiden muovimattojen, 5mm korkeiden laattojen sekä muiden lattiapinnoitteiden kanssa. Värivaihtoehtoja kumielementille löytyy kymmenen.

ALU

Conecto ALU -liitokset on valmistettu erikoisvalmisteisesta alumiinista kuorman muodonmuutoksen kestävyyttä ajatellen. Sauma on valmistettu siten, että se on hellpo puhdistaa, eikä kerää likaa. Näitä saumoja käytetään suurissa tiloissa, kuten lentokentillä, ostoskeskuksissa, hotelleissa ja suurissa halleissa, joissa laattojen välit voivat olla suuremmat niiden elämisen vuoksi. Liitokset kestävät jopa 100 kN:n kuormituksia riippuen pyörän koosta ja tehokkaasta paine- alueesta. Korkea kestävyys ja esteettinen ulkonäkö ovat sauman tärkeimmät edut.

 

CPR A2

Conecto CPR A2 on kutistumaton sauma, joka on tehty kahdesta alumiiniprofiilista ja joustavasta, elomeerikumisesta nivelosasta niiden välissä. CPR A2 sauma on suunniteltu käytettäväksi keraamisissa lattioissa.

Materiaali:
Alumiini, messinki, ruostumaton teräs. Kumin värit: harmaa, musta. Elementin pituus 2,7m.